Clara Mestres

La Clara és biòloga i amant de la muntanya. Li agrada poder aplicar els coneixements en biologia i medi ambient per a transmetre la necessitat de respectar l’entorn i aconseguir un estil de vida en equilibri amb el medi. A més, gaudeix de la relació i l’intercanvi amb la gent (tant amb els més grans com els més petits!) així que ha trobat, en l’educació ambiental i la divulgació científica, un espai on conflueixen totes les seves passions.


Eloi Arenas

Eloi treballa de pastor. Passa molt temps a la muntanya. Coneix els animals, els seus costums, sap llegir i interpretar els rastres que deixen. Li agrada escalada, barranquisme, explorar les coves i caminar per la muntanya.


Stania Kuspertova

"Nosaltres mateixos hem de ser el canvi que volem veure en el món." Mahatma Gandhi
En els passats 20 anys l ’Stania s’ha dedicat a la cria de falcons. En contacte diari amb els animals va aprendre moltes coses sobre la natura. Vol transmetre els seus coneixements i l’experiència a la gent, per ajudar a apreciar la bellesa i la saviesa de la natura i entendre la necessitat de protegir-la.


Yolanda Carvajal Alcolea

La Yolanda és Enginyera Tècnica Forestal (ETSEA, UdL). Té experiència en tasques d’inventari i redacció d’instruments d’Ordenació Forestal, valoració de recursos apícoles, gestió cinegètica, biomassa forestal, educació ambiental i educació social de persones discapacitades. Li agrada gaudir de la natura com a experiència professional i emocional.